Mandljevi kifeljčki

Dodaj v košarico
  • Opis
  • Specifikacije

krhki domači piškoti

Naravne sestavine

Naravne
sestavine

Domača kuhinja

Iz domače
kuhinje

Sveže pečeno

Sveže
pečeno

Odlične sestavine

Sestavine s
poreklom

Babičini recepti

Babičini
recepti

PiranArt Piškotarna

Piškotarna
PiranArt

Iz babičine kuhinje za vas…

Mandljevi kifeljčki

Domače pečeni in ročno zameseni piškoti, bogati z mandelji in ostalimi sestavinami. Uporabljamo najboljšo moko, mandlje, maslo in ostale sestavine. Recept je recept naših babic, ki smo ga oplemenitili z lastnimi izkušnjami.

Piškoti so narejeni v naši PiranArt Piškotarni v Piranu, kjer so začinjeni z najpomembnejšo sestavino, Ljubeznijo. Naš cilj je vaše zadovoljstvo in zadovoljstvo vseh, ki jih boste postregli z našimi piškoti.

Če bi želeli imeti piškote iz brezglutenske moke, piškote brez laktoze ali piškote brez jajc, smo pripravili poseben zavihek sladic in piškotov, ki tega nimajo. Če pa imate še kakšno posebno željo, ali ne najdete željenih piškotov v posebnem oddelku BREZ PIŠKOTOV, se lahko dogovorimo za recept po vaših željah. V tem primeru nam pišite kaj si želite in kakšne omejitve imate in poslali vam bomo posebno ponudbo. Naš naslov: piskotarna@vacations.si.

 

Sestavine in alergeni: jajca, moka, sladkor, sol, voda, mandlji, rastlinsko olje, pecilni prašek. Možni so sledovi drugih oreščkov.
Posebnosti: lahko se jih dobi brez jajc ali s posebno moko