Lasten vrt Domača zelenjava Ekološka pridelava doma

Pripravili vam bomo zdrav in okusen zajtrk in večerjo. Uporabljamo najboljše sestavine, ki so iz lokalnega okolja. V Ljubljani imamo svoj vrt in kar nekaj ekološke zelenjave pridelamo sami, za ostalo imamo navezavo z domačimi kmeti. Sestavine so sveže in skrbno izbrane. Pri pripravi hrane skrbimo za higijeno na najvišjem nivoju.

Če imate posebne želje ali zahteve: brezglutenska hrana, brez laktoze, brez sladkorja, brez moke, ni težav. Skupaj z vami bomo sestavili menu in vam pripravili dobre obroke, ki bodo vsebovali sestavine, ki jih imate radi in jih lahko jeste.

V PiranArt Guesthouse hiši smo se odločili, da vam ponudimo babičino kuhinjo, po starih in preizkušenih receptih. Tako boste dobili zdrav in pester zajtrk, z doma pečenim svežim kruhom in pecivom, siri, zelenjavo, sadjem, domačimi marmeladami, fritatami, kašami... 

Na voljo vam je veliko različnih vrst mleka: navadno mleko, ovseno mleko, riževo, kokosovo, mandljevo, sojino.

Domači so tudi sokovi in sirupi, ki jih izdelujemo iz bezga, mete, melise, regrata, bazilike, rožmarina, timijana, majarona...

Regratov domači med Naša marmelada iz aronije Sveže solate
Pogrinjek za dva Naravne sestavine Jednica PiranArt Guesthouse

Če imate posebne želje ali zahteve, nam lahko pišete pred vašim prihodom na piran@vacations.si. Z veseljem vam bomo ustregli. V času spremenjenih razmer zaradi Korona virusa, smo tudi strežbo obrokov prilagodili. Prosili bi vas, da se ob prihodu v našo hišo dogovorite za termin, v katerem boste zajtrkovali in večerjali. Izmen bo več, da bomo lahko temeljito razkužili in pripravili prostor za nove goste. Tudi v kuhinji ne uporabljamo agresivnih čistil, ampak poseben čistilni stroj na 120 oC paro, s katerim večkrat dnevno razkužimo vse površine. Pazimo na higijeno rok in na posebno čiščenje. Več o čisščenju v naši hiši si poglejte na povezavi čiščenje.