Bi radi presenetili drago osebo in poklonili izvirno darilo? Se izkazali za praznik prijateljem? Bi radi razveselili otroke? Pripravljate zabavo, obletnico, praznovanje rojstnega dne, poslovilno zabavo v službi? Potem jim ponudite nekaj sladkega z nasmehom dobrih misli.

Piškoti Piškotarne PiranArt.

Zakaj so naši piškoti boljši od tistih, kupljenih v trgovini?

So iz najboljših naravnih sestavin, ki so lokalno pridelane. Ustvarjamo jih z ljubeznijo in skrbjo za svežino in higijeno. Ne varčujemo z orehi, lešniki, čokolado, sadjem in drugimi sestavinami. Narejeni so po receptih naših babic, ki so prenesle kulinarično umetnost na hčere in vnukinje.
In še nekaj: ker so narejeni z Ljubeznijo.

    

Piškoti, po katerih se vas bodo zapomnili, ker so drugačni.

Vsakemu naročilu bomo priložili še SET DARILNIH BONOV
(PiranArt Guesthouse - popust pri nastanitvi; Plesni salon Salsa - popust pri nakupu plesne in druge opreme;
Plesna šola Eureka - popust pri tečajih in zasebnih urah učenja plesa; PiranArt Piškotarna - popust pri naslednjem nakupu v naši Piškotarni).

 

To še ni vse. Sami boste izbrali in si sestavili paket iz piškotov, ki so vam najljubši. Mi pa bomo poskrbeli za dekoracijo.

V darilnih paketih boste dobili brezplačno voščilnico, kjer boste lahko izbrali ali pa sami zapisali lepo misel, ki bo pospremila darilo.
Lahko darilo pošljemo izbrani osebi v vašem imenu, lahko si ga naročite domov. Možen je tudi osebni prevzem v Piranu ali v Ljubljani.

     

Za večje družbe: poroke, obletnice, rojstne dneve... vam pripravimo posebno ponudbo z ugodnimi cenami in dostavo na dogodek.
Pišite nam na: info@vacations.si.

Mandljevi kifeljčki

krhki domači piškoti