PiranArt Guesthouse

Oddih za vas malo drugače

Kraška soba

dvoposteljna soba

Oljčna soba

dvoposteljna soba

Zeliščna soba

dvoposteljna soba

Solinarska soba

dvoposteljna soba

Piranska soba

dvoposteljna soba

Morska soba

dvoposteljna soba

Sončni apartma

apartma za 4 osebe

Vsaka soba ima svojo kopalnico, tuš in stranišče. V njej je TV z več kot 100 programi in WiFi internet.
Sveža posteljnina, vonj eteričnih olj, naravna kozmetika in sladko presenečenje ob prihodu, vam bodo naredili bivanje prijetno in nepozabno.

Postelje z baldahinom

Zasebna toaleta

Novi leseni stropi

Obnovljeno

Skrb za čiščenje

Živalim prijazn0

Nasmejani gostje

Nasmejani gostje pri postrežbi domačih jedi.

Praznična mizaOb vašem prazniku vam pripravimo presenečenje.
Piranska punta

Piranska plaža na Punti je 2 minute od hiše.

Za vas smo pripravili oddih v naši obnovljeni družinski hiši na slovenski obali. S pridihom kulture, kulinarike in umetnosti. 

Mesto Piran je eno najstarejših v Sloveniji. Ima posebno dušo. Očara vas z hišami, ki so se nagnetle pod mogočen hrib s cerkvijo, kakor bi se hotele skriti pred tujimi zavojevalci. Skozi zgodovino je šlo skozi številne preizkušnje. Preživelo in se vedno znova pomladilo.

  
Piran pred 2. svetovno vojno                                          Piran danes

PiranArt Guesthouse je naša stara družinska hiša, ki smo jo pred letom dni v celoti obnovili. Stoji v starem mestnem jedru kulturnega spomenika, mesta Piran. Od obale na Punti je oddaljena 2 minuti hoje, do Tartinijeva trga je 5 minut. Hišo je po 2. svetovni vojni kupil naš dedek in jo sam v celoti prenovil. Potem je leta služila kot počitniška hiša in smo jo večinoma uporabljali poleti. S prenovo je dobila nov namen in z veseljem jo predstavljamo gostom.

           
Naša hiša pred obnovo

Pri prenovi smo uporabljali naravne materiale, obnovili lesene strope, vgradili lesena okna in vrata, na strehi pa so tradicionalni korci, ki so na vseh strehah piranskih hiš. Upoštevali smo vse predpisane pogoje Zavoda za varstvo kulturne dediščine Slovenije. Praktično smo prenovili celotno hišo: nove so instalacije, stropi, fasada, streha, terasa. Ostalo je edino staro leseno stopnišče, kot spomin na dedka in babico.

    
Hiša med obnovo

Vsaka soba ima svojo kopalnico, tuš in stranišče. V njej je TV z več kot 100 programi in WiFi internet. Sveža posteljnina, vonj eteričnih olj, naravna kozmetika in sladko presenečenje ob prihodu, vam bodo naredili bivanje prijetno in nepozabno.

      

   

     

     
Hiša po obnovi

Po naročilu vam ponujamo zdrav zajtrk in domačo večerjo, ki jo pripravljamo v naši hiši. Šef naše kuhinje, gospa Jožica Rejec, je bila več let vodja kuhinje v eni najstarejših gostiln, Trzinski gostilni Narobe. Pri nas uporabljamo bio sesrtavine, pridelke ekoloških kmetij in domače pridelke iz našega vrta. Tako boste uživali v doma pečenem kruhu, domačih marmeladah, naravnih sokovih, sirih, sadju in zelenjavi... Če imate posebne želje ali zahteve (brezglutenska prehrana, hrana brez sladkorja, brez laktoze, vegansko...) vam bomo pripravili jedi po vaših potrebah.

V hiši imamo 6 sob in 1 apartma s teraso in razgledom na morje. Tu lahko rezervirate željeni termin. Če imate še kakšno vprašanje, nas lahko kontaktirate na info@vacations.si ali nas pokličete na 070 67 67 57. Za daljši časovni najem ali za večje skupine, nudimo posebne popuste.