Plesna šola Eureka

Zaplešimo skupaj

ZASEBNE PLESNE URE

Zasebne plesne ure. V spremenjenih časih si lahko najamete plesno dvorano in plesnega učitelja in sami zaplešete. Varno in prijetno.

Lahko se dogovorimo za on-line plesne ure, ki se odvijajo iz naše plesne dvorane in vašega doma. Če vas zanimajo nas kontaktirajte na info@eureka.si.

 

MEDNARODNE LICENCE

V Plesni šoli Eureka smo člani mednarodnih plesnih združenj: Angleško Kraljevo združenje plesnih učiteljev (ISTD, London)  in Mednarodno združenje plesnih učiteljev (IDTA, Birmingham).

Udeležujemo se vsakoletnih kongresov, seminarjev in prinašamo najnovejše plesne ideje iz tujine.

 
 

PRIREDITVE

Organiziramo plesne prireditve, plesne vikende, družabne plesne večere in plesne delavnice. Včasih predavamo na seminarjih za poslovneže, kjer je ples sestavni del poslovnega bontona.

ZAPLEŠI SAM

V naši plesni šoli imamo veliko zanimivih in inovativnih programov.
Eden takih je "Zapleši sam", kjer plešete solo vse družabne latinsko-ameriške
in standardne plese.   

V tej obliki zagotavljamo udeležencem individualen pristop, obenem pa je varen s stališča novih okoliščin in Koronavirusa.

Vsak udeleženec prejme tudi povezavo na posebno platformo Plesne šole Eureka, kjer si lahko ogleda videoposnetke, zapise in je v stiku z učiteljem.

ZASEBNE URE ZA MLADOPOROČENCE

Za vse, ki bodo dahnili usodni DA, smo pripravili zasebne plesne pakete. Vsak paket vsebuje strokovno individualno učenje za mladoporočenski ples, pripravo posebne koregrafije (kot Zvezde plešejo), izbor in mešanje glasbe za nastop, idejna zasnova plesa (prilagojeno na prostor, nivo znanja in obleke).

Plesnim uram se lahko pridružijo še priče ali starši, da osvežijo korake za poroko in so na poročni zabavi samozavestni in sproščeni.

Če imate še kakšno vprašanje, želo ali idejo, nam lahko pišete na info@eureka.si. Z veseljem vas pokličemo in vam pripravimo ponudbo.

DARILNI BONI

Če bi želeli dragi osebi pokloniti izvirno darilo, ki jo osreči in je često nepričakovano, lahko kupite Darilne bone Plesne šole Eureka. So različnih vrednosti in prejemnik jih lahko uporabi za različne plesno-izobraževalne oblike.

Boni so prenosljivi in imajo veljavnost najmanj enega leta. K bonom priloži Plesna šola Eureka majhno pozornost tudi v našem imenu. Če želite jih lahko osebi dostavimo na željen naslov.

Zasebne plesne ure

za 1 ali 2 osebi