O nas

Spletna stran VACATIONS.SI je nastala, ko smo dejavnosti razširili še na turistično in gostinsko ponudbo. Ob začetku smo zasnovali poslovni načrt, ki  vsebuje združitev turizma, trgovine in umetnosti. Naš cilj je, da ljudje dobijo veliko več kot le prostor za bivanje. Naši gostje so aktivni popotniki, ki želijo spoznavati, raziskovati, ustvarjati in občutiti. Imajo izkušnje, pričakovanja, zahteve in želje. Usklajavanje vsega tega je zahtevno in včasih težko, a je vedno poplačano z najvišjo valuto, to je zadovoljnost gosta.

                

Naš tim združuje številne poklice: plesni učitelj, šef kuhinje, slaščičar, receptor, organizator dela, čistilec, umetnik, trgovec. Nekateri od nas jih opravljamo več. Tu so še zunanji strokovni sodelavci, za posebna dela in naloge. Imamo pa številne prijatelje, ki nam stojijo ob strani od vsega začetka. Samo zato, ker verjamejo v našo idejo. Tem smo še posebno hvaležni.

Rek: "Turizem smo ljudje.", je za nas najpomembnejše pravilo. Le z osebnim zavzemanjem, marljivostjo, spoštljivostjo in delom, lahko usvarimo pogoje za prijetno bivanje, dopust, počitnice, romantični vikend...

Ob sprehajanju skozi spletno stran si boste ustvarili pravo sliko "O nas". Z preteklimi dogodki, s slikami naših prostorov, s ponudbo naših izdelkov in z napovedjo prihajajočih idej. Na svoje delo smo ponosni, a to ne pomeni, da ne mislimo, da je potrebno biti vsak dan boljši. Da je potrebna rast. Ta rast pa izhaja iz povezave z gosti in jihovimi mnenji. Vsaka opazka, kritika, ideja ali pohvala, je za nas neprecenljiva. Pomeni nam smernice kam in kako naprej. Zato vam obljubljamo, da se bo naša spletna stran spreminjala in nadgrajevala, kakor se bo izboljševala naša ponudba in naše storitve.

Veseli bomo vaših odzivov, idej, kritik, pohval. Lahko nam jih posredujete na info@vacations.si.

Podatke o podjetju najdete med temeljnimi informacijami spletne strani, zato naj vas v imenu širše ekipe povabimo v svet umetnosti, lepot Slovenije in mnogoterih dogodkov. Potrudili se bomo, da vam bo prijetno in nepozabno.

Sašo M. Krasnov
direktor Eureka Krasnov d.o.o.

Pogrinjek v PiranArt Guesthouse       
PiranArt Guesthouse, Piran

     
LjubljanaArt Apartment, Ljubljana

     
Plesni salon Salsa, Ljubljana      

       
Piškotarana PiranArt, Piran        

         
ArtFundacija Eureka