Page 3

Sure, Ljubljana is one of the smallest capitals of Europe, but it’s huge in terms of the variety of what you can do, see and taste in the city and the region of Ljubljana.

Ljubljana      
Ljubljana                                                        Ljubljana castle                                                         Events in Ljubljana

Vabimo vas, da preživite nekaj dni in si vzamete čas zase, za raziskovanje, za sprostitev in za zabavo. V našem stanovanju, ki se nahaja v centru Ljubljane, tik ob reki Ljubljanici in 10 minut hoje do starega mestnega jedra, boste doživeli domačnost doma.

Ljubljanska špica     
Ljubljanska špica                                                                                    Prva soba                                                                      Kopalnica

Obnovili smo stanovanje, ki ima 2 dvoposteljni sobi, 1 večjo dvoposteljno sobo z balkonom, s pogledom na reko Ljubljanico, skupno kopalnico, skupno toaleto, vsaka soba ima televizijo z več kot 200 programi, najhitrejši brezplačni WiFi in opremljeno kuhinjo. Prav tako lahko v garaži, ki je v stavbi (za doplačilo) najamete kolo, skiro ali sup (reka je blizu), ali pa v njej shranite svoje kolo ali motorno kolo. Pred stavbo so brezplačana parkirišča (če so ta prosta), ali pa imate minuto stran parkirišča ob reki, ki so plačljiva samo od 7.00 ure zjutraj do 17.00 ure popoldan. Od 17.00 ure do jutra je parkiranje tam brezplačno. Po posebnem dogovoru lahko najamete tudi avtomobil Citroen Berlingo po zelo ugodni dnevni ali tedenski ceni.

Kuhinja vas čaka z osnovnimi živiljenskimi potrebščinami, ki vam jih po potrebi dopolnimo. Tu je čajni bar (z več kot 50 različnimi čaji), kjer si lahko kadarkoli sami postrežete, zeliščni bar (z domačimi in eko zelišči), semenski bar (z orehi, lešniki, mandelji, arašidi, sončnimi semeni...) in aparat za pripravo kave. V kuhinji so že vse osnovne sestavine: olje, moka, sol, kis, sladkor, mleko, sok. Tu so sveže krpe, čistila in papirne brisačke in prtički.

V sobi vas bo čakalo majhno sladko presenečenje in darilo. Prav tako sveže brisače, posteljnina in osnovne toaletne potrebščine (gel za tuširanje, šampon, milo za roke, mleko za telo, odstranjevalec make up-a, tonik - vse naravne kozmetike, ki ne vsebuje živalskih sestavin in ni preizkušeno na živalih).

V predsobi imamo majhno Art Trgovinico, kjer boste lahko kupili nekaj naši proizvodov: piškoti, marmelade, Piransko zeliščno sol, domači med z orehi, mešanice domačih čajev, vse naše proizvodnje PiranArt Piškotarne iz Pirana. V njej prodajamo tudi Idrijske čipke, unikatni nakit, druge izdelke domače obrti, priročne spominke in razglednice... Več si lahko pogledate na naši spletni trgovini, Art Shop, kjer lahko stvari že naročite in čakale vas bodo ob prihodu v sobo.

Posebnost naše ponudbe so brezplačne plesne zasebne ure v dvorani naše Plesne šole Eureka, v Ljubljani, na Jurčkovi 70. Za vsake 3 dni ali manj rezervirane sobe v ArtRooms Ljubljana dobite 1 brezplačno plesno uro.

Prav tako boste dobili posebne darilne kupone za popust pri rezervaciji aranžmajev PiranArt Guesthouse v Piranu, za popust pri nakupi v Plesni trgovini Salsa (na spletu in v fizični trgovini), za popust pri vpisu v Plesno šolo Eureka, za popust pri nakupu v ArtShop trgovini (na spletu ali v naših nastavitvah) in za popust pri nakupu v PiranArt Piškotarni.